Град: Плевен
Адрес: ул. Гренадерска 24
Телефон: 0899116996
Факс: 064830554
Сайт: http://www.ilina.bg

Илина

Илина е фирма, създадена през 1992 година, с основна дейност в областта на слънцезащитните изделия и системи, а именно всички видове щори и сенници.

От 2003 година фирмата прибавя към своята дейност производство и продажба на Алуминиева и ПВЦ дограма.

Производствената дейност се извършва на територията на град Плевен в собствен цех, оборудван според изискванията на Европейския съюз – производство на качествен и надежден продукт.

Фирмата разполага с три търговски обекта Шоурум, два от които на територията на гр. Плевен и трети на територията на гр. Горна Оряховица, който отвори врати на 04.03.2009 година.

В магазините на “Илина” клиента се чувства удобно, получава компетентна информация и разценки на желаната услуга и стока. Хората на Плевен познават фирмата като място където могат да получат внимание и качество.

В морето на безброй предложения в този бранш за нас е важно да пазим доброто си име и да бъдем актуални на пазара като следваме желанията и търсенето на нашите клиенти.

В резултат на постоянния стремеж на младият и амбициозен екип към постигане на най-високо качество при производството на щори и дограма на 17.12.2008 година фирмата ни беше успешно сертифицирана по системата за управление на качеството съгласно международния стандарт ISO 9001:2000

Вярваме, че служителите ни са нашия най-ценен актив. Чрез тяхната упорита работа и посвещаване, те задават високите стандарти за качество в Илина.

Нашият екипен подход насърчава формирането на колегиална среда, която приветства и поощрява креaтивността, различията и разнообразието.

Затова смятаме, че е особено важно да
привличаме, задържаме и развиваме нашите служители, като им предоставяме подходящи условия за работа и възможности за усъвършенстване и развитие.

Предлагани услуги:

Търговия, производство и монтаж на алуминиева и ПВЦ дограма;
Oкачени фасади;
Tърговия и монтаж на всички видове щори;
Mонтаж на тенти и сенници;
Mонтаж на алуминиеви композитни панели „Еталбонд”;
Mонтаж на гаражни врати и охранителни рoлетки.
Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило Ilina или R.rkd. Ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите Илина, ако сте въвели Свсхь или Р.ркд.
В момента

23℃
Днес

12℃ / 22℃
Утре

13℃ / 23℃
bTV
TV7
сега: По света и у нас 22:55 Зелена светлина 23:00 Под прикритие тв филм /2 епизод/ (1... цялата програма

Новини

Прокуратурата и съдът бавят дела по над 20 години
Прокуратурата и съдът бавят дела по над 20 години
И през 2014 г. продължава негативната тенденция прокуратурата и съдът да мотаят неоправдано дела години наред. Най-фрапантно е бавенето на две дела - наказателно и гражданско, в продължение на 21 години, установи Инспекторатът към Висшия съдебен съвет в свой доклад, цитиран от "Сега". Съдилищата ...
06 декември, 2015
Жертвите на вируса MERS в Южна Корея вече са 13
Жертвите на вируса MERS в Южна Корея вече са 13
Броят на жертвите на смъртоносния вирус MERS в Южна Корея достигна 13 души, предаде агенция Ренхап, като цитира информация на министерството на здравеопазването на страната. По-рано се съобщаваше за 11 загинали. По данни на агенцията, от заразяване с коронавируса в петък са починали още двама мъж...
06 декември, 2015
Плевнелиев: Европа се дестабилизира през Балканите, те са център на европейската политика
Плевнелиев: Европа се дестабилизира през Балканите, те са център на европейската политика
Нашето опасение е, че политиката на "велики сили" създава опасност от незачитане волята на народите. Това може да доведе до нови състояния на нестабилност. Историята ни учи, че Европа най-лесно се дестабилизира през Балканите. Затова Европейският съюз вече не би трябвало да гледа на Югоизточна Европ...
06 декември, 2015
МК: Трябва да се изясни дали Излел е Дельо хайдутин в Утерландия е на Валя Балканска
МК: Трябва да се изясни дали "Излел е Дельо хайдутин" в "Утерландия" е на Валя Балканска
Експертите от Дирекция „Авторско право и сродните му права” на Министерството на културата се опитват да изяснят случая с голямата ни народна певица Валя Балканска и изпълнението на "Излел е Дельо хайдутин" във филма "Утерландия". За целта има съдействие и на двете дружества за колектив...
06 декември, 2015
МК: Трябва да се изясни дали Излел е Дельо хайдутин в Утреландия е на Валя Балканска
МК: Трябва да се изясни дали "Излел е Дельо хайдутин" в "Утреландия" е на Валя Балканска
Експертите от Дирекция „Авторско право и сродните му права” на Министерството на културата се опитват да изяснят случая с голямата ни народна певица Валя Балканска и изпълнението на "Излел е Дельо хайдутин" във филма "Утреландия". За целта има съдействие и на двете дружества за колектив...
06 декември, 2015