Град: София
Адрес: бул. Рожен 31, СБ Илиянци
Телефон: 029177555, 029177685
Сайт: http://www.matstar.bg

Мат Стар

Фирма Мат Стар е с над 40 год. традиции в производството, вноса и дистрибуцията на обувки, като това е време на непрестанно усъвършенстване и стремеж да се отговори на високите изисквания за качество, удобство и модерен дизайн.

Продуктите с марка Мат Стар присъстват успешно на българския пазар повече от 18 години.

Освен в България, артикулите на Мат Стар се налагат и в страните на Балканския п - в, като фирмата има действащи офиси в Сърбия, Румъния, Македония, Косово, Албания и представителни магазини в Австрия, Гърция, Малта, Ирак.

Търговската марка е регистрирана в над 10 държави - Гърция, Турция, Македония, Сърбия, Франция, Албания, Германия, страните от бивша Югославия, Унгария, Румъния и Италия.

На територията на България Мат Стар предлага своята продукция и в много нови фирмени магазини в успешно партньорство с търговска верига Kaufland.

Фирмата е един от основните доставчици на обувки за френския хипермаркет Carrefour - България. В София най - големият магазин на Мат Стар е разположен на 1000 кв. м. в търговски център Галакси.

Широката продуктова гама на Мат Стар предлага над 1000 артикула, предназначени за всички сезони и възрастови категории.

В нашите търговски обекти ще намерите спортни, ежедневни, официални, домашни и работни обувки за малки и големи.

Освен артикулите в бебешка, детска, дамска и мъжка номерация, марката предлага и голям избор на обувки от 47 до 50 номер.

Фирмата използва технологичната мощ на заводите, с които работят и най - известните западни фирми.

Производствените единици, на които се залага, са с многогодишни традиции в обувния бранш, модерно оборудване, проверени хигиенни и здравни условия на труд.

За Мат Стар работи висококвалифициран екип от професионалисти - дизайнери, технолози, които се грижат за вашето удобство и качеството на предлаганите продукти и следват най - модерните тенденции в областта на конструирането на моделите и подбора на обувните материали.

Качеството им, отговарящо на световните ергономични стандарти, високотехнологичното и модерно техническо оборудване, екипът от професионалисти - това са гаранциите за запазване имиджа на търговската марка.

Доверието на клиентите, спечелено с упорит труд и лоялност, е допълнителна мотивация за всички в Мат Стар да продължават и развиват успешно отношенията с всеки един от нашите партньори.
Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило Mat Star или :dj Ijd,. Ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите Мат Стар, ако сте въвели Пьш Яшьи или ;дй Ийд,.
В момента

18℃
Днес

7℃ / 19℃
Утре

2℃ / 13℃
bTV
TV7
сега: По света и у нас Информационна емис... 13:00 По съвест тв филм /2 епизод/п/ 13:55 Все още - юбилеен концерт на композ... 15:15 Завръщането на тримата мускетари иг... цялата програма

Новини

Мъж се барикадира в парижки хотел, твърди, че има заложена бомба
Мъж се барикадира в парижки хотел, твърди, че има заложена бомба
Мъж се е барикадирал в сградата на хотел в южните покрайнини на Париж. Той твърди, че има бомба. Полицията съобщи, че мотивите на мъжа са неизвестни. Много е голяма вероятността да става дума за неур... ...
04 декември, 2015
65-годишна германка е бременна с четиризнаци
65-годишна германка е бременна с четиризнаци
Шестдесет и пет годишна германка - майка на 13 деца и баба на пет - е бременна с четиризнаци, съобщи германското радио и телевизия. Ако бременността на Анегрет Раунигк, учителка по английски и руски ... ...
04 декември, 2015
Два района във Варна останаха без вода
Два района във Варна останаха без вода
Още един район в центъра на Варна остана без вода. Това съобщиха за Радио „Фокус” – Варна от дружеството „Водоснабдяване и канализация”. Причината от... ...
04 декември, 2015
Свръхконсумацията на яйца по Великден може да е опасна
Свръхконсумацията на яйца по Великден може да е опасна
Имаме няколко риска от свръхконсумацията на яйца– затрудняване на храносмислателните жлези, предизвикване на жлъчни спазми при хора, които имат чувствителност към жлъчни кризи или камъни и н... ...
04 декември, 2015
Пенсионер спечели живото агне от Великденска томбола
Пенсионер спечели живото агне от Великденска томбола
Пенсионерът Атанас Атанасов спечели голямата награда от Великденската томбола, която бе разиграна днес преди обед в Русе. Той отнесе у дома си живото агне, което бе най-атрактивната от всички 100 н... ...
04 декември, 2015