Град: София
Адрес: бул. Рожен 31, СБ Илиянци
Телефон: 029177555, 029177685
Сайт: http://www.matstar.bg

Мат Стар

Фирма Мат Стар е с над 40 год. традиции в производството, вноса и дистрибуцията на обувки, като това е време на непрестанно усъвършенстване и стремеж да се отговори на високите изисквания за качество, удобство и модерен дизайн.

Продуктите с марка Мат Стар присъстват успешно на българския пазар повече от 18 години.

Освен в България, артикулите на Мат Стар се налагат и в страните на Балканския п - в, като фирмата има действащи офиси в Сърбия, Румъния, Македония, Косово, Албания и представителни магазини в Австрия, Гърция, Малта, Ирак.

Търговската марка е регистрирана в над 10 държави - Гърция, Турция, Македония, Сърбия, Франция, Албания, Германия, страните от бивша Югославия, Унгария, Румъния и Италия.

На територията на България Мат Стар предлага своята продукция и в много нови фирмени магазини в успешно партньорство с търговска верига Kaufland.

Фирмата е един от основните доставчици на обувки за френския хипермаркет Carrefour - България. В София най - големият магазин на Мат Стар е разположен на 1000 кв. м. в търговски център Галакси.

Широката продуктова гама на Мат Стар предлага над 1000 артикула, предназначени за всички сезони и възрастови категории.

В нашите търговски обекти ще намерите спортни, ежедневни, официални, домашни и работни обувки за малки и големи.

Освен артикулите в бебешка, детска, дамска и мъжка номерация, марката предлага и голям избор на обувки от 47 до 50 номер.

Фирмата използва технологичната мощ на заводите, с които работят и най - известните западни фирми.

Производствените единици, на които се залага, са с многогодишни традиции в обувния бранш, модерно оборудване, проверени хигиенни и здравни условия на труд.

За Мат Стар работи висококвалифициран екип от професионалисти - дизайнери, технолози, които се грижат за вашето удобство и качеството на предлаганите продукти и следват най - модерните тенденции в областта на конструирането на моделите и подбора на обувните материали.

Качеството им, отговарящо на световните ергономични стандарти, високотехнологичното и модерно техническо оборудване, екипът от професионалисти - това са гаранциите за запазване имиджа на търговската марка.

Доверието на клиентите, спечелено с упорит труд и лоялност, е допълнителна мотивация за всички в Мат Стар да продължават и развиват успешно отношенията с всеки един от нашите партньори.
Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило Mat Star или :dj Ijd,. Ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите Мат Стар, ако сте въвели Пьш Яшьи или ;дй Ийд,.
В момента

9℃
Днес

1℃ / 11℃
Утре

2℃ / 12℃
bTV
TV7
сега: Денят започва с Култура /п/ 06:00 Денят започва Информационен сутреше... 09:00 По света и у нас Информационна емис... 09:15 Денят започва с Култура Информацион... цялата програма

Новини

Каратанчева разказа играта на Пиронкова в Индиън Уелс
Каратанчева разказа играта на Пиронкова в Индиън Уелс
Сесил Каратанчева разпиля Цветана Пиронкова на старта на женския турнир по тенис в Индиън Уелс, САЩ с награден фонд 5 381 235 долара. За точно час и половина №131 в света победи №50 със 7:5, 6:1.&a... ...
03 декември, 2015
Родопите се връщат към света, пътищата в Ардино се отварят
Родопите се връщат към света, пътищата в Ардино се отварят
В най-пострадалата от зимното бедствие община Ардино вече 60 на сто от общинските пътища са проходими, предаде БГНЕС. До родопското градче успя да се добере днес областният управител Илия Илиев, к... ...
03 декември, 2015
ОССЕ ще увеличи броя на своите наблюдатели в Източна Украйна
ОССЕ ще увеличи броя на своите наблюдатели в Източна Украйна
Организация за сигурност и сътрудничество в Европа ще удвои броя на своите наблюдатели в Източна Украйна до 1000 души, съобщи говорител на организацията пред AFP. „Решението беше прието дне... ...
03 декември, 2015
 Борисов: За да се избегне разграбването на КТБ, се обединихме за законодателни промени
Борисов: За да се избегне разграбването на КТБ, се обединихме за законодателни промени
За да се избегне разграбването на КТБ се обединихме, за да се внесат законодателни промени. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на брифинг след края на консултации между парламентарно представе... ...
03 декември, 2015
Дончев: Вучков беше добър министър, но Бъчварова е нов шанс
Дончев: Вучков беше добър министър, но Бъчварова е нов шанс
Досега не е имало кабинет, в демократичната история на България, в който да не е имало смяна на министри. Това не е обезателно лошо. Считам, че Вучков беше добър вътрешен министър, но Румяна Бъчварова... ...
03 декември, 2015