Град: София
Адрес: бул. Рожен 31, СБ Илиянци
Телефон: 029177555, 029177685
Сайт: http://www.matstar.bg

Мат Стар

Фирма Мат Стар е с над 40 год. традиции в производството, вноса и дистрибуцията на обувки, като това е време на непрестанно усъвършенстване и стремеж да се отговори на високите изисквания за качество, удобство и модерен дизайн.

Продуктите с марка Мат Стар присъстват успешно на българския пазар повече от 18 години.

Освен в България, артикулите на Мат Стар се налагат и в страните на Балканския п - в, като фирмата има действащи офиси в Сърбия, Румъния, Македония, Косово, Албания и представителни магазини в Австрия, Гърция, Малта, Ирак.

Търговската марка е регистрирана в над 10 държави - Гърция, Турция, Македония, Сърбия, Франция, Албания, Германия, страните от бивша Югославия, Унгария, Румъния и Италия.

На територията на България Мат Стар предлага своята продукция и в много нови фирмени магазини в успешно партньорство с търговска верига Kaufland.

Фирмата е един от основните доставчици на обувки за френския хипермаркет Carrefour - България. В София най - големият магазин на Мат Стар е разположен на 1000 кв. м. в търговски център Галакси.

Широката продуктова гама на Мат Стар предлага над 1000 артикула, предназначени за всички сезони и възрастови категории.

В нашите търговски обекти ще намерите спортни, ежедневни, официални, домашни и работни обувки за малки и големи.

Освен артикулите в бебешка, детска, дамска и мъжка номерация, марката предлага и голям избор на обувки от 47 до 50 номер.

Фирмата използва технологичната мощ на заводите, с които работят и най - известните западни фирми.

Производствените единици, на които се залага, са с многогодишни традиции в обувния бранш, модерно оборудване, проверени хигиенни и здравни условия на труд.

За Мат Стар работи висококвалифициран екип от професионалисти - дизайнери, технолози, които се грижат за вашето удобство и качеството на предлаганите продукти и следват най - модерните тенденции в областта на конструирането на моделите и подбора на обувните материали.

Качеството им, отговарящо на световните ергономични стандарти, високотехнологичното и модерно техническо оборудване, екипът от професионалисти - това са гаранциите за запазване имиджа на търговската марка.

Доверието на клиентите, спечелено с упорит труд и лоялност, е допълнителна мотивация за всички в Мат Стар да продължават и развиват успешно отношенията с всеки един от нашите партньори.
Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило Mat Star или :dj Ijd,. Ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите Мат Стар, ако сте въвели Пьш Яшьи или ;дй Ийд,.
В момента

3℃
Днес

-1℃ / 3℃
Утре

-1℃ / 1℃
bTV
TV7
сега: Младият Дракула тв филм /5 епизод/ 15:00 История.bg /п/ 16:00 По света и у нас Информационна емис... 16:10 Новини на турски език цялата програма

Новини

Депутатската заплата се увеличи със 186 лв.
Депутатската заплата се увеличи със 186 лв.
Основната заплата на депутатите става 2886 лв., или със 186 лв. повече, отколкото досега. Това показват сметките по данните на НСИ за средните възнаграждения през четвъртото тримесечие на 2014 г.,... ...
02 декември, 2015
Косово призова ЕС да връща нелегалните му емигранти
Косово призова ЕС да връща нелегалните му емигранти
Вътрешният министър на Косово Скендер Хюсени призова ЕС да връща хилядите граждани на Косово, които през последните месеци напуснаха страната и търсят убежище в страни от ЕС, предаде БГНЕС. "В... ...
02 декември, 2015
КНСБ ще настоява за право на избор между универсалната и капиталовата пенсионна схема
КНСБ ще настоява за право на избор между универсалната и капиталовата пенсионна схема
КНСБ ще настоява хората да имат право на избор между универсалната и капиталовата пенсионноосигурителна схема, особено при професионалните пенсионни фондове. Това заяви изпълнителният секретар по со... ...
02 декември, 2015
На Острова не признават дипломите ни
На Острова не признават дипломите ни
Някои от факултетите на английски топуниверситети не признават българските дипломи. 20 български ученици имат проблеми с кандидатстването там поради тази причина, съобщиха от проект "Световно обр... ...
02 декември, 2015
Бургаското сдружение Усмивка провежда национален конкурс за кукерска маска
Бургаското сдружение "Усмивка" провежда национален конкурс за кукерска маска
Бургаското сдружение „Усмивка“ провежда национален конкурс за кукерска маска и за рисунка на тема „Кукеруване”. Това каза председателят Митка Георгиева, предаде... ...
02 декември, 2015