Град: София
Адрес: бул. Рожен 31, СБ Илиянци
Телефон: 029177555, 029177685
Сайт: http://www.matstar.bg

Мат Стар

Фирма Мат Стар е с над 40 год. традиции в производството, вноса и дистрибуцията на обувки, като това е време на непрестанно усъвършенстване и стремеж да се отговори на високите изисквания за качество, удобство и модерен дизайн.

Продуктите с марка Мат Стар присъстват успешно на българския пазар повече от 18 години.

Освен в България, артикулите на Мат Стар се налагат и в страните на Балканския п - в, като фирмата има действащи офиси в Сърбия, Румъния, Македония, Косово, Албания и представителни магазини в Австрия, Гърция, Малта, Ирак.

Търговската марка е регистрирана в над 10 държави - Гърция, Турция, Македония, Сърбия, Франция, Албания, Германия, страните от бивша Югославия, Унгария, Румъния и Италия.

На територията на България Мат Стар предлага своята продукция и в много нови фирмени магазини в успешно партньорство с търговска верига Kaufland.

Фирмата е един от основните доставчици на обувки за френския хипермаркет Carrefour - България. В София най - големият магазин на Мат Стар е разположен на 1000 кв. м. в търговски център Галакси.

Широката продуктова гама на Мат Стар предлага над 1000 артикула, предназначени за всички сезони и възрастови категории.

В нашите търговски обекти ще намерите спортни, ежедневни, официални, домашни и работни обувки за малки и големи.

Освен артикулите в бебешка, детска, дамска и мъжка номерация, марката предлага и голям избор на обувки от 47 до 50 номер.

Фирмата използва технологичната мощ на заводите, с които работят и най - известните западни фирми.

Производствените единици, на които се залага, са с многогодишни традиции в обувния бранш, модерно оборудване, проверени хигиенни и здравни условия на труд.

За Мат Стар работи висококвалифициран екип от професионалисти - дизайнери, технолози, които се грижат за вашето удобство и качеството на предлаганите продукти и следват най - модерните тенденции в областта на конструирането на моделите и подбора на обувните материали.

Качеството им, отговарящо на световните ергономични стандарти, високотехнологичното и модерно техническо оборудване, екипът от професионалисти - това са гаранциите за запазване имиджа на търговската марка.

Доверието на клиентите, спечелено с упорит труд и лоялност, е допълнителна мотивация за всички в Мат Стар да продължават и развиват успешно отношенията с всеки един от нашите партньори.
Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило Mat Star или :dj Ijd,. Ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите Мат Стар, ако сте въвели Пьш Яшьи или ;дй Ийд,.
В момента

25℃
Днес

14℃ / 24℃
Утре

14℃ / 27℃
bTV
TV7
сега: Денят започва с Георги Любенов 11:00 Отблизо с Мира 12:00 По света и у нас 13:00 По съвест тв филм /11 и 12, последе... цялата програма

Новини

Прокуратурата и съдът бавят дела по над 20 години
Прокуратурата и съдът бавят дела по над 20 години
И през 2014 г. продължава негативната тенденция прокуратурата и съдът да мотаят неоправдано дела години наред. Най-фрапантно е бавенето на две дела - наказателно и гражданско, в продължение на 21 години, установи Инспекторатът към Висшия съдебен съвет в свой доклад, цитиран от "Сега". Съдилищата ...
06 декември, 2015
Жертвите на вируса MERS в Южна Корея вече са 13
Жертвите на вируса MERS в Южна Корея вече са 13
Броят на жертвите на смъртоносния вирус MERS в Южна Корея достигна 13 души, предаде агенция Ренхап, като цитира информация на министерството на здравеопазването на страната. По-рано се съобщаваше за 11 загинали. По данни на агенцията, от заразяване с коронавируса в петък са починали още двама мъж...
06 декември, 2015
Плевнелиев: Европа се дестабилизира през Балканите, те са център на европейската политика
Плевнелиев: Европа се дестабилизира през Балканите, те са център на европейската политика
Нашето опасение е, че политиката на "велики сили" създава опасност от незачитане волята на народите. Това може да доведе до нови състояния на нестабилност. Историята ни учи, че Европа най-лесно се дестабилизира през Балканите. Затова Европейският съюз вече не би трябвало да гледа на Югоизточна Европ...
06 декември, 2015
МК: Трябва да се изясни дали Излел е Дельо хайдутин в Утерландия е на Валя Балканска
МК: Трябва да се изясни дали "Излел е Дельо хайдутин" в "Утерландия" е на Валя Балканска
Експертите от Дирекция „Авторско право и сродните му права” на Министерството на културата се опитват да изяснят случая с голямата ни народна певица Валя Балканска и изпълнението на "Излел е Дельо хайдутин" във филма "Утерландия". За целта има съдействие и на двете дружества за колектив...
06 декември, 2015
МК: Трябва да се изясни дали Излел е Дельо хайдутин в Утреландия е на Валя Балканска
МК: Трябва да се изясни дали "Излел е Дельо хайдутин" в "Утреландия" е на Валя Балканска
Експертите от Дирекция „Авторско право и сродните му права” на Министерството на културата се опитват да изяснят случая с голямата ни народна певица Валя Балканска и изпълнението на "Излел е Дельо хайдутин" във филма "Утреландия". За целта има съдействие и на двете дружества за колектив...
06 декември, 2015