Град: София
Адрес: бул. Рожен 31, СБ Илиянци
Телефон: 029177555, 029177685
Сайт: http://www.matstar.bg

Мат Стар

Фирма Мат Стар е с над 40 год. традиции в производството, вноса и дистрибуцията на обувки, като това е време на непрестанно усъвършенстване и стремеж да се отговори на високите изисквания за качество, удобство и модерен дизайн.

Продуктите с марка Мат Стар присъстват успешно на българския пазар повече от 18 години.

Освен в България, артикулите на Мат Стар се налагат и в страните на Балканския п - в, като фирмата има действащи офиси в Сърбия, Румъния, Македония, Косово, Албания и представителни магазини в Австрия, Гърция, Малта, Ирак.

Търговската марка е регистрирана в над 10 държави - Гърция, Турция, Македония, Сърбия, Франция, Албания, Германия, страните от бивша Югославия, Унгария, Румъния и Италия.

На територията на България Мат Стар предлага своята продукция и в много нови фирмени магазини в успешно партньорство с търговска верига Kaufland.

Фирмата е един от основните доставчици на обувки за френския хипермаркет Carrefour - България. В София най - големият магазин на Мат Стар е разположен на 1000 кв. м. в търговски център Галакси.

Широката продуктова гама на Мат Стар предлага над 1000 артикула, предназначени за всички сезони и възрастови категории.

В нашите търговски обекти ще намерите спортни, ежедневни, официални, домашни и работни обувки за малки и големи.

Освен артикулите в бебешка, детска, дамска и мъжка номерация, марката предлага и голям избор на обувки от 47 до 50 номер.

Фирмата използва технологичната мощ на заводите, с които работят и най - известните западни фирми.

Производствените единици, на които се залага, са с многогодишни традиции в обувния бранш, модерно оборудване, проверени хигиенни и здравни условия на труд.

За Мат Стар работи висококвалифициран екип от професионалисти - дизайнери, технолози, които се грижат за вашето удобство и качеството на предлаганите продукти и следват най - модерните тенденции в областта на конструирането на моделите и подбора на обувните материали.

Качеството им, отговарящо на световните ергономични стандарти, високотехнологичното и модерно техническо оборудване, екипът от професионалисти - това са гаранциите за запазване имиджа на търговската марка.

Доверието на клиентите, спечелено с упорит труд и лоялност, е допълнителна мотивация за всички в Мат Стар да продължават и развиват успешно отношенията с всеки един от нашите партньори.
Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило Mat Star или :dj Ijd,. Ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите Мат Стар, ако сте въвели Пьш Яшьи или ;дй Ийд,.
В момента

20℃
Днес

11℃ / 23℃
Утре

9℃ / 21℃
bTV
TV7
сега: Денят започва Информационен сутреше... 09:00 По света и у нас Информационна емис... 09:15 Денят започва с Култура Информацион... 10:30 Здравето отблизо Здравно предаване... цялата програма

Новини

В Италия е регистриран случай на ебола
В Италия е регистриран случай на ебола
Италиански медицински работник, завърнал се от Сиера Леоне, където той е работил за неправителствената организация "Имърджънси", бе приет в болница със заболяване, причинено от вируса Ебо... ...
05 декември, 2015
Жертвите на второто разрушително земетресение в Непал се увеличават
Жертвите на второто разрушително земетресение в Непал се увеличават
Най-малко 42 души са загинали, а 1117 са ранени при силното земетресение, което разтърси Непал днес (12 май). Трусът с магнитуд 7,3 по скалата на Рихтер бе регистриран към 10 часа българско време. ... ...
05 декември, 2015
Русия и САЩ са съгласни, че украинската криза трябва да се реши с политика
Русия и САЩ са съгласни, че украинската криза трябва да се реши с политика
Русия няма да бъде принудена да отстъпи от националните си интереси, а санкциите са задънена улица. Това заявиха от Външното министерство в Москва след днешните преговори в Сочи между Сергей Лавров и... ...
05 декември, 2015
ДПС поиска махане на банковата тайна за фирмите на хората с преференции в КТБ
ДПС поиска махане на банковата тайна за фирмите на хората с преференции в КТБ
Да отпадне банковата тайна за всички фирми, собственост на тези 1000 вложители с договори за преференциална лихва в КТБ. За това ще настоява ДПС, съобщи на пресконференция председателят на партията ... ...
05 декември, 2015
Старият асфалт от магистралите ще отива за ремонт на общински пътища
Старият асфалт от магистралите ще отива за ремонт на общински пътища
Отстраненият при ремонтните дейности по магистралите асфалт ще бъде предоставен на общините, за да се кърпят с него дупките по поддържаните от тях пътища, съобщи на нарочна пресконференция днес мини... ...
05 декември, 2015