Град: София
Адрес: Технически Университет блок 7 хале 4
Телефон: 028733400
Сайт: http://www.royal.bg

Роял Електроникс

Фирма Роял Електроникс извършва ремонт на битова електроника и техника, ремонт и монтаж на климатици техника, внос и търговия на едро и дребно с резервни части, дистанционни управления, говорители, аксесоари и консумативи за битова електроникa.

Фирмата е регистрирана през 1993 год. Роял Електроникс е оторизиран гаранционнен сервиз за България на JVC, LG Electronics, SANG, JBL - Harman Cardon, Haier, Beko, Taurus, Candy, Tannoy, First - Austria.

Ние имаме обособен отдел за доставка и монтаж на климатици от световни марки и можем да ви помогнем при проектирането извършвайки безплатен оглед и препоръчвайки ви необходимата мощност климатик.

Добре изградената ни сервизна мрежа и качествени услуги помагат на Вас - нашите клиенти - да получите отличното обслужване, което заслужавате.

Фирмата извършва ремонт на телевизори, камери, DVD, CD, hi - fi, аудио - системи, хладилници, климатици, перални, съдомиялни машини, микровълнови фурни и други.

Разполагаме с над 50 сервизни центъра за ремонт на бяла и аудио - визуална техника в 37 града на България.

Фирмата предлага климатици от марките LG, Haier, Samsung, Toshiba, Carrier, Mitsubishi Heavy Industry, Daikin, Beko, Toyotomi, Panasonic, Sang, Elite.

Нашите квалифицирани специалисти ще ви помогнат в избора на необходимия Ви климатик. Ние предлагаме качествен монтаж и поддръжка за вашата климатична техника.

Ако имате нужда от климатици за професионална употреба, т. е притежавате ресторант, магазин можем да извършим проучване, проектиране и монтаж на климатици предвидени за тези цели, използвайки професионални климатици LG.

В случай че желаете да разсрочите плащанията си, работим съвместно с TBI кредит и ви предоставяме възможност да получите климатик на лизинг, ако лизинговата компания ви одобри за кредит.
Ако изпишете на латиница по погрешка името на фирмата, би се получило Royal Elektroniks или <fs. E.euj,fkrui. Ако пък объркате фонетична и БДС подредба, вероятно търсите Роял Електроникс, ако сте въвели Ид,в Евеншидхсня или ,фс. Е.еуй,фкруи.
В момента

19℃
Днес

13℃ / 23℃
Утре

14℃ / 27℃
bTV
TV7
сега: История.bg: Омуртаг - владетел от Б... 11:30 Телепазарен прозорец 11:45 Малки истории /п/ 12:00 По света и у нас цялата програма

Новини

Прокуратурата и съдът бавят дела по над 20 години
Прокуратурата и съдът бавят дела по над 20 години
И през 2014 г. продължава негативната тенденция прокуратурата и съдът да мотаят неоправдано дела години наред. Най-фрапантно е бавенето на две дела - наказателно и гражданско, в продължение на 21 години, установи Инспекторатът към Висшия съдебен съвет в свой доклад, цитиран от "Сега". Съдилищата ...
06 декември, 2015
Жертвите на вируса MERS в Южна Корея вече са 13
Жертвите на вируса MERS в Южна Корея вече са 13
Броят на жертвите на смъртоносния вирус MERS в Южна Корея достигна 13 души, предаде агенция Ренхап, като цитира информация на министерството на здравеопазването на страната. По-рано се съобщаваше за 11 загинали. По данни на агенцията, от заразяване с коронавируса в петък са починали още двама мъж...
06 декември, 2015
Плевнелиев: Европа се дестабилизира през Балканите, те са център на европейската политика
Плевнелиев: Европа се дестабилизира през Балканите, те са център на европейската политика
Нашето опасение е, че политиката на "велики сили" създава опасност от незачитане волята на народите. Това може да доведе до нови състояния на нестабилност. Историята ни учи, че Европа най-лесно се дестабилизира през Балканите. Затова Европейският съюз вече не би трябвало да гледа на Югоизточна Европ...
06 декември, 2015
МК: Трябва да се изясни дали Излел е Дельо хайдутин в Утерландия е на Валя Балканска
МК: Трябва да се изясни дали "Излел е Дельо хайдутин" в "Утерландия" е на Валя Балканска
Експертите от Дирекция „Авторско право и сродните му права” на Министерството на културата се опитват да изяснят случая с голямата ни народна певица Валя Балканска и изпълнението на "Излел е Дельо хайдутин" във филма "Утерландия". За целта има съдействие и на двете дружества за колектив...
06 декември, 2015
МК: Трябва да се изясни дали Излел е Дельо хайдутин в Утреландия е на Валя Балканска
МК: Трябва да се изясни дали "Излел е Дельо хайдутин" в "Утреландия" е на Валя Балканска
Експертите от Дирекция „Авторско право и сродните му права” на Министерството на културата се опитват да изяснят случая с голямата ни народна певица Валя Балканска и изпълнението на "Излел е Дельо хайдутин" във филма "Утреландия". За целта има съдействие и на двете дружества за колектив...
06 декември, 2015